Нека си го признаем... Да си жена изобщо не е лесно и отнема много време. 

Ако има продукт или аксесоар, който може да ни спести поне малко усилия или време привлича вниманието ни моментално. За това в тази статия реших да ви споделя част от любимите ми "джаджи" за красота.


1. Преносимо шишенце за парфюм




Не мога и ден без любимия си аромат! Когато пътувам или съм през целия ден на вън задължително нося в мен парфюм. Опаковките на повечето парфюми са тежки и непрактични за носене в чанта. От както открих тези компактни шишенца за парфюм имам по едно във всяка чанта. Просто премахвате горната част на спрея на вашия парфюм и с няколко натисквания течността се прехвърля в компактния контейнер.


2. Гъба за дълбоко почистване на лицето




Любиммм аксесоар! Това е възможно най-сладката и компактна гъба за лице. Почиства лицето в дълбочина и оставя кожата изключително мека. Силикона от който е изработена не драска и не разранява кожата. Просто изсипвате малко измивен гел във вътрешноста, стискате няколко пъти и от горната част на гъбата започва да излиза мека и нежна пяна. Закупувала съм многократно. 


3. Дискретентример за лице




Винаги имам такъв в чантата си когато отивам на важно събитие или когато пътувам. Не го използвам за основно обескосмяване , а просто за моментите в които някое косъмче стърчи и разваля цялата визия. Изключително дискретен е и не разранява кожата.


4. Маска за сън




Много от вас вероятно смятат  маските за сън просто за ненужна глезотия. Аз лично отдавна разбрах, че са нужда. Ако имате проблеми със съня или просто ви е трудно да заспите на ново място задължително имате нужда от една такава. Помагат да се справите с тревожността и да заспите лесно. Винаги нося с мен когато пътувам и ми се налага да нощувам в хотел.


5. Подложка за почистване на четки за грим



Чистотата на четки ни за грим е от огромна важност за здравето на нашата кожа! Аз ги почиствам след всяко използване, но не е едно от любимите ми занимания. Която и подложка за почистване на четки да закупите просто няма да сбъркате. Почистването става много по-лесно и бързо. Косъмчетата са много по-чисти от обикновено. Може да намерите такъв тип подложка навсякъде на цени между 5 - 20 лв.


 Кои са вашите любими помощници за перфектна визия? Ще се радвам да ми споделите в коментарите!