Здравей! В днешната статия ще ти споделя кои дрехи и аксесоари според мен задължително трябва да присъстват в гардероба ти през по студените дни и ще ти дам няколко предложения къде да ги откриеш.

През годините съм си научила урока... Не е нужно да замръзваш, за да изглеждаш стилно... Аз съм от хората, които предпочитат качеството пред количеството. Качеството обаче в никакъв случай не е нужно да бъде на висока цена.

1. Пуловерите
Пуловерите са задължителна част от гардероба ни през есента и зимата. Преди доста време спрях да нося пуловери с плетка от този тип:


Истината е че са тежки, трудни за съчетаване и за подръжка. Започнах да си купувам повече кашмирени пуловери. Кашмирът е изключително приятна, нежна и топла материя. Пуловерите от кашмир за много лесни за съчетаване с други дрехи и носят много по-комфортно усещане.
Къде да ги откриеш?
Аз лично пазарувам кашмирени пуловери от outlet магазини. Цената им е драстично по-ниска на тези места и по това време на годината може да откриеш страхотни попадения.

2. Палто
Може би най-голямата инвестиция за гардероба през студените месеци е палтото. Аз залагам на изчистени и вталени модели. Избягвай палта с големи метални елементи, пух и материи трудни за подръжка. Материи като тази:



са безумно тежки и трудни за почистване.
Заложи на модел с по-красива кройка. През зимата и есента така или иначе тялото ни е покрито с много дрехи и не е нужно палтото да допълва тази картина.
Къде да ги откриеш?
Препоръчвам ти да разгледаш по-малки магазини и бутици в твоят квартал. Често този тип търговци биват пренебрегвани заради големите брандове за бърза мода. Истината е че именно в такива магазинчета съм откривала най-добрите си находки.
Mango също имат страхотни предложения всяка зима.



3. Кожен панталон
Задължителна част от гардероба ми са кожените панталони. За тях има много различни мнения. Според тях може да седят добре на абсолютно всеки стига да може човек да си намери правилния модел и да го съчетае по подходящ начин.
Ако тоалета ти е скучен един от най-лесните начини да го направиш по-интересен е да смениш панталона с кожен, а и се вписват чудесно през есента.
Съветвам те да потърсиш по-еластичен панталон, за да усещаш повече комфорт.




Къде да ги откриеш?
От където и да закупиш не мисля, че ще сбъркаш, но задължително го пробвай на място в магазина. При кожените панталони е важно да прецениш как би изглеждал върху теб, защото на всеки човек изглеждат по различен начин.


4. Шаловете
Обожавам шалове и редовно са част от гардероба ми. Най-хубавото е че може да ги закупиш от всякъде и в никакъв случай не е нужно да са скъпи.
Сатенени и копринени шалове са подходящи за всеки сезон и визия. Имат огромно приложение и безброй начини по които да ги използваш.





Задължителна част от гардероба ми са и няколко дебели шала, които да създават уютно усещане.



5. БлузаТА
Мисля, че част от гардероба на всяка жена трябва да бъде една по-официална блуза или риза, която да се съчетава с панталон, пола, официални обувки и кецове ...
Нали знаете тази блуза, която просто ви кара да се чувствате добре и по някакъв начин е официална. За всяка от нас това е различен модел, но ето няколко примера:





6. Дълъг блейзър
Моментите в които е прекалено топло за палто и прекалено студено да излезеш без връхна дреха идва на помощ дълъг структуриран блейзър. Отнася визията на друго ниво и може да го носиш и с кецове и с токчета. Съветвам те да избереш такъв в неутрален цвят.



Къде да го откриеш?
Във всеки онлайн магазин има страхотни предложения. Тази година те съветвам да погледнеш предложенията на Fashion Days.

7. Комплект аксесоари
Възможно най-лесният начин за страхотна визия е комплект аксесоари. Имам предвид чанта, колан и обувки в еднакъв нюанс и от еднакъв материал. Такъв комплект имам за всеки сезон, а за зимата и есента винаги е в неутрални цветове. Съчетай тези три неща и ще видиш колко по-лесно е да намериш какво да облечеш.