Здравей! Днес ти давам 6 страхотни предложения за сериали , които да изгледаш през уикенда. Това не са сериали за които целия свят говори, нито пък ще срещнеш в някоя класация, но... Определено са оставили страхотно впечатление у мен!


            



1.  FRINGE / ЕКСПЕРИМЕНТЪТ

2008 - 2013, Фантастика, Драма

След като меко казано странни неща започват да се случват инспектора Оливия Дънам започва да търси обяснение и отговори. Разследването води до професор Бишъп и неговият син Питър. От там нататък следват 4 сезона като всеки епизод разкрива по-малко от мистерията, но само за да задълбочи любопитството на зрителя още повече. Определено сериала не е за всеки и ако не харесвате ужасии и гнусни създания изобщо не го започвайте. Ако обаче му дадете шанс ви гарантирам, че ще ви накара да се замислите върху много важни въпроси, а финала ще ви остави без думи.



2. How to get away with murder / Как да ни се размине убийство

2014 - 2020, Драма, Криминален


Сериала разказва историята на Аналис Кийтинг - преподавател по право и един от най-добрите адвокати в страната. Всяка година тя наема няколко от учениците си да работят редом до нея. Този път обаче никой от тях не е случаен и всеки е свързан с Аналис по някакъв начин. Героите преминават през много и различни състояния като заедно с тях се разглеждат и сриозни теми като дискриминация, расизъм, отхвърляне от обществото и др. Определено препоръчвам!



3. Black Mirror / Черно огледало

2011 - 2014, Драма, Мистерия


Това е един от тези сериали, които просто е трудно да бъдат обяснение. В него се говори много за изкуствен интелект, зависимост към технологии и за бъдещето, за което всички сме любопитни. Всеки епизод разглежда самостоятелна история, която се развива в близкото бъдеще. Ако си в настроение за мрачна и мистериозна драма, този сериал е за теб!





4. Orange is the new black / Оранжевото е новото черно

2013 - 2019, Комедия, Криминален


Пайпър е изпратена в затвора, за да излежи 15 месечна присъда за притежание на наркотици. Тя обаче е невинна и изобщо не се вписва в затворническата обстановка. За това трябва да намери начин да се впише и да намери приятели вътре. Сериалът е особено подходящ, ако ви се гледа нещо различно и завладяващо.




5. Nansy Drew / Нанси Дрю

2019 - 2021 , Фантастика, Мистерия


В родното градче на Нанси започва да се случва мистерия след мистерия. Докато тя се опитва да ги разплете заедно с група приятели полицията сякаш не забелязва колко объркано е положението в града. Заслужава си вниманието особено за феновете на мистериите и паранормалното.




6. Lupin / Люпен

2 сезона, 2021


Сериала е съвременна екранизация на легендата за Арсен Люпен - френски крадец джентълмен, който успешно успява да задигне множество богатства. Идеален за гледане през уикенда понеже се състои от два сезона по 5 епизода. Люпен се сблъсква с много препядствия преди да осъществи голямата си цел. Уменията му да се маскира и да влиза в различни образи успяват да го спасят, но дали ще го успеят да му спестят затвора?