Здравей! Ако за първи път попадаш на рубриката ми "Кино вдъхновения" трябва да знаеш, че тук споделям изгледаните през отминалата седмица филми и сериали  които са ме впечатлили...


Midnight Texas




2017-2018, Комедия, Драма, Фантастика

Два сезона в които вампир, върколак,медиум, вещица и наемен убиец се бият рамо до рамо. Само това изречение бе достатъчно да ме спечели. Определено сериала няма кой знае какъв висок бюджет, има доста проблеми със сценария и актьорската игра, но някак задържа вниманието ви до край.


The Gray Man /  Живи сенки


2022, Екшън, Комедия , Трилър

Филма разказва историята на Корт Джентри - измъкнат от затвора опасен престъпник. След като ЦРУ урежда освобождаването му, агенцията го превръща в смъртоносно оръжие. Следва пресдателство, преследване и много екшън. Препоръчвам!


Not Okay/ Не съм добре


2022, Драма

Младо момиче попада под натиска на социалните мрежи. След като решава, че ще направи всичко възможно да натрупа повече лайкове и последователи тя не спира да качва фалшива информация за себе си. Една от фалшивите снимки, които е качила обаче привлича вниманието на прекалено много хора.


Тор: Любов и гръмотевици


2022, Комедия, Екшън, Фантастика

Няма филм на Marvel, който да не чакам с нетърпение. Новата история за Тор също не беше изключение. В този фим виждаме Богът на гръмотевиците в съвсем нова светлина. Дали ще успее да си върне всичко? И дали отново ще се срещне с Джейн? Оставям ви да откриете тези отговори сами. По мое мнение щом Крис Хемсуърт участва значи ще си заслужава!


Luck/ Късмет


2022, Комедия, Анимация

Възможно ли е да си намерим късмет? И идва ли в живота ни момент на пречупване в който много силно да се нуждаем от него?

"Luck" завладя света само за няколко дни и е подходящ за малки и големи. 

Сам е човек без никакъв късмет. Всичко с което се захване е тотален провал и дори обикновените дейности се превръщат в трудности. Всичко това се променя докато не среща нов космат приятел.