Здравей! Ако за първи път попадаш на рубриката ми "Кино вдъхновения" трябва да знаеш, че тук споделям изгледаните и през отминалата седмица филми и сериали и им давам оценка според това колко са ме впечатлили...


1. Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта




Доктор Стрейндж е една от най-любимите ми поредици. Искрено се вълнувах за новия филм и той тотално оправда очакванията ми. Когато говорим за персонажа на сбъркания хирург няма как да не бъде сбъркано, екстремно и различно. В новия филм вуждаме обрата в чувствата на един от любимите Marvel герои, много нови персонажи и една различна гледна точка. Препоръчвам!
Моята оценка 9/10


2. Отец Стю




Може ли човек драстично да промени вярванията и принципите си? Отец Стю проследява историята на бивш боксьор и престъпник, който става свещеник. Неговата мисия е да дава кураж и да вдъхновява по свой собствен начин. Заслужава си да го изгледаш и да се замислиш върху ежедневието си.
Моята оценка 8/10


3. Hustle / Баскетболна звезда




Адам Сандлър в главната роля почти винаги е равно на хитов филм. Тук той влиза в кожата на уволнен от NBA баскетболен агент, който е на ръба да се предаде. Когато открива обаче един невероятен талант се хваща за него като удавник за сламка с надеждата, че именно той ще му помогне да се върне в професионалния баскетбол. Филма е наистина добър и си заслужава да му отделите време.
Моята оценка 9/10


4.Топ Гън: Маверик

Филма е съвремнна версия на класиката "Топ Гън". Във филма виждаме съвременни технологии като дронове, ново поколение изстребители и модерни авиационни технологии. Ако ме питате дали предпочитам старата или новата версия трудно ще ви дам отговор. Със сигурност цялата поредица е много завладяваща. В новата версия виждаме пораснали и остаряли герои от оригиналния филм. Историята е сходна, но определено заслужава да му дадете шанс.
Моята оценка 10/10


5. Безсъние за двама / Along for the Raid




Ах, всеки филмов уикенд се нуждае от една сладка романтична история. Във филма Одън, на която и предстои да влиза в колеж среща Ели - мистериознно момче което страда от безсъние и нощем обикаля града. Двамата се пускат в приключение и започват серия нощни разходки, която води до искри между двамата. Филмът е нещо различно и приятно за гледане. Препоръчвам!
Моята оценка 8/10