Здравейте! В днешната статия ще ви споделя повече за впечатленията ми от Globo Box - нова кутия пълна с козметика и аксесоари от различна държава всеки месец. Вече се предлага първата им кутия, държавата която са избрали за нея е Япония. Кутията ми беше изпратена като PR пратка и за мен е огромно удоволствие да работя с бранда. Както винаги може да очаквате честното ми мнение за всеки един от продуктите.
От месеци се вълнувам за появата на кутията. Още преди да бъде налична за продажба наблюдавах страничката на Globo Box. Япония е мечтана дестинация за мен. Обожавам азиатската култура и искрено оценям подбора на продуктите в кутията.



Относно подбора на съдържанието:

В кутията има храни, напитки, козметика и аксесоари типични за Япония. Направи ми много добро впечатление колко голямо разнообразие получавате. Ето и какво точно получих:
2бр. лист маски Mtomo
Душ гел Be bio с екстракт от чия
Лосион за тяло Be bio  с екстракт от чия
1бр. мъд маска Lakou с екстракт от японска череша
1бр. Kit Kat
Пакетче с matcha tea
1бр. конджак гъба
2бр. брошки с рибата кои
1 брой бамбукова чаша с характерен за Япония дизайн
10% ваучер за отстъпка при следваща поръчка


Очарована съм от маските на Mitomo, които тествам за първи път. Правят кожата невероятно мека и приятна на допир. Много пъти съм чувала положителни коментари за марката и обмислям да тествам още техни продукти.
Душ гела и лосиона за тяло на Be Bio имат страхотен аромат. Имам добри впечатления и от двата продукта.
Бамбуковата чаша изглежда много качествена. Вече ми е фаворит и я взимам винаги с мен когато нося кафе за из път. 
Матча чаят е нещо ново за мен и съм щастлива, че благодарение на Globo Box успях да го опитам. Разбирам защо толкова хора го пият с удоволствие: вкусът е нещо много различно от всичко, което съм опитвала до сега, но е много приятен и освежаващ.


 


Брошките с рибата кои са страхотна идея. Много стилни и едновременно с това носят духа на Япония. Хареса ми идеята, че са сложили нещо, което ще остане при вас с времето. 
За пръв път тествах и конджак гъба и не мога да повярвам колко съм изпускала. Гъбата идва при вас в много твърдо състояние, но когато я намокрите става мнооого мека. Почиства кожата много добре, изпира се лесно и изсъхва много бързо. Препоръчвам ви да тествате!
В заключение съм много доволна от всичко което беше в кутията. Цената и е само 36 лв, а стойността със сигурност ги надминава. Чудесна е за подарък или за моменти в които просто искате да се поглезите и да се докоснете до нещо ново и различно. Аз лично вече съм им фен. Кутията е все още налична и може да я поръчате от тук - https://www.instagram.com/globo.box/?hl=bg