Здравейте! Днес ще ви споделя моите впечатления за няколко продукта на бранда Skin Cosmetics.

Рядко споделям мнения за продукти, понеже рядко козметика може да ме впечатли с действието си. От продуктите обаче, за които днес ще ви споделя останах повече от доволна и възхитена.

Продуктите НЕ са ми предоставени като PR пратка и този пост е изцяло по мое желание и базиран на реалното ми мнение!


За бранда:

"Skin Cosmetics е основана през 2009 г. и постави знак за използване на минерали от Мъртво море, аква и натурални съставки, които участват в производството на козметика, използвайки уникален процес, за да подобрят състоянието и текстурата на кожата.Клоновете по целия свят се продават от независими дистрибутори от източноевропейските страни Румъния, България, Молдова, Беларус, Украйна, Русия и Съединените щати.






Марката предлага разнообразие от бяла козметика за лице, коса и тяло. По разпространена употреба има в козметични салони и студиа, но продуктите са достъпни за закупуване и за всеки друг, който иска да се сдобие с тях.

Аз се запознах с бранда благодарение на прекрасната @st3llap3trova . 

Кои продукти тествах?

Skin Cosmetics предлагат огромно разнообразие от продукти. Към този момент съм тествала 5 от тях достатъчно дълго да изразя коректно мнение.






1. Про Лайн серум

Най-важния продукт в рутината ми винаги е бил серума за лице. Ако трябва да инвестирам само в един продукт то това ще е серум. А Про Лайн тотално преобърна представите ми за козметика. Серума е екстремно хидратиращ и съдържа хиалуронова киселина, комплекс витамини (А, С, Е, F), Алое вера и минерали от Мъртво море както и други активни съставки.

Хидратива и озарява кожата, прави я изключително мека и спомага премахването на несъвършенства. Използвах повече от три месеца и определено съм на мнение, че това е най-добрия серум, който съм тествала. След продължителна употреба забелязах значително подобрение в състоянието на кожата ми.





2. Про Лайн Избелваща и Успокояваща Маска


Без да преувеличавам по никакъв начин тази маска ме изуми още от първата употреба! Обожавам да си правя маски за лице, но истината е, че рядко виждам значим ефект от тях. При тази маска обаче ефект се вижда още от първото използване. Върши абсолютно всичко за което е предназначена. 


 


 След като използвах за първи път се учудих от вида на кожата ми. Тя остава много сияйна, мека и с равен тен. Всички неприятни зачервявания и пигментации изчезват. Разбира се този ефект е временен и ако искате да се задържи трябва да сте постоянни.





3. Про Лайн Овлажняващ крем


Когато прочетох описанието "овлажняващ и матиращ крем" бях малко объркана, но щом го нанесох за първи път разбрах за какво става въпрос. 




Ако сте използвали основи за лице на силиконова основа познавате онзи ефект при който кожата сякаш е покрита с лек филм и е матирана. Тук ефекта е същия само, че няма силикони и вредни съставки, а само отбор от активни такива, които овлажняват кожата и задържат влагата там където и е мястото без да запушват порите. Попива мигновенно, не е мазен и е по мое мнение е подходящ за всеки тип кожа. 


Това бяха всички продукти, които искрено ме впечатлиха. Надявам се да съм ти била полезна! Усмихвай се и до скоро!

Полезно инфо:

Сайта на Skin Cosmetics - https://skincosmetic.eu/

Instagram профил на Стела - https://www.instagram.com/st3llap3trova/?hl=bg