Здравейте! В днешната статия ще ви споделя любимите ми бюджетни грим продукти.

Гримът винаги е бил моя страст. От малка обожавам да експериментирам с него. Като всяко момиче започнах да се гримираме с най-бюджетните продукти на пазара. Някои от тях обаче останаха мои фаворити и до днес. Ето и кои са те:

1. Essence Prime + Studio основа за лице 4лв





Тази основа за грим ми е любимец от години. Много добре минимализира порите, а фон дьо тена изглежда чудесно върху нея. Беше една от първите, които използвах и впечатленията ми не са се променили до ден днешен.



2. Rimmel Volume on Demand спирала 8лв




За тази спирала съм говорила доста  пъти в Instagram. Обожавам я! Прави миглите много издължени и красиви без да ги слепва. Не се размазва през целия ден. Има я и във водустойчив вариант. Малко по трудно се премахва, но това зависи и от дегримиращия продукт, който използвате. За цената си е повече от добра.

3. Catrice 5 in A Box мини палитра сенки за очи 9 лв


Обожавам тези палитри от Catrice. Има доста варианти, но на мен тази на снимката ми е фаворит. Побира се във всеки несесер или чанта, а цветовете вътре ви дават възможност да създадете както ежедневен, така и по тежък вечерен грим.

4. Essence Conturing Duo Pallete 8лв



Още една палитра, която обожавам. Мини контуриращото дуо на Essence ми е любим продукт от много време. Може да използвате продуктите вътре и като сенки. Цветовете се преливат много леснои стоят естествено върху кожата. Има я два цветови варианта.


5. Catrice Mat Pro Ink Матово червило 9лв



В ежедневието си не нося червила, основно гланцове. Когато отивам на по важно събитие обаче искам червилото ми да издържи през цялото време. Това червило на Catrice никога не ме предава. Усеща се приятно върху устните, не лепне и не ги изсушава. Има страхотни неутрални нюанси от серията.

6. Flormar Pretty спирала за вежди 4лв


Любима спирала за вежди! Изключително лесно и прецизно се нанася. Разресва косъмчетата много добре без да оставя следи и натрупвания. Използвам я в ежедневието си от месеци.ю


Сподели ми в комементар, ако искаш втора част на тази статия!

Усмихвай се и до скоро!