Здравейте прекрасни хора!

Преди да започна с ревюто искам да уточня няколко неща:

* Тази статия НЕ е в партньорство с Remington или друга марка

* Аз имам дълга, много гъста и много трудна за оформяне коса

* Използвам уреда от над 4 месеца





Днес ще си поговорим за четката - сешоар на Remington Coconut Smooth. Бях в търсене на подобен бюджетен уред с месеци и съм много щастлива, че избрах именно този. Моята коса се оформя много трудно и по принцип ми отнема много време да я приведа в приличен вид. В статията по надолу ще откриете снимки с резултат след 10 минутна употреба на уреда. Сигурна съм, че момичета с по-тънка и къса коса (+ малко повече търпение) могат да постигнат много по-професионално изглеждащи резултати. Може би за много от вас резултата върху моята коса няма да изглежда завършен и перфектен, но трябва да ми се доверите, че в сравнение с други уреди можем да го наречем чудесен. А сега към същността на ревюто...

Тази серия четки за сушене на Remington има няколко варианта. Аз се спрях на този без автоматично въртене. Ако трябва да съм честна тези с автоматично въртене малко ме ужасяват понеже съм чувала какви ли не истории как се заплитат в косата и усложняват процеса. Четката идва с две приставки: тънка и обемна.

*Тънка приставка



*Обемна приставка



Аз предпочитам да използвам по-обемната приставка за долната част на косата, а по-тънката за предната и горната част. Могат да се използват за къдрене, изправяне или просто изсушаване. Покритието на главите на четката съдържа кокосов балсам, който спомага за по-гладък завършек.

Оставям косата си да изсъхне сама до колкото е възможно и тогава започвам да използвам четката. Разделям косата на две части и правя по няколко движения първо отдолу на кичура и за финал отгоре увивам кичура около четката и издърпвам надолу докато не съм доволна от резултата. Ако някога сте посещавали фризъор за издухване движението е същото, което правят те , само че с четка и отделен сешоар.


* Започвам оформяне на влажна, а НЕ на напълно мокра коса...





Като краен резултат косата е мека, гладка и без frizzy ефект.


* Резултат след 10 минутно изсушаване и заглаждане




*Резултат след оформяне за около 20 мин с крем за изправяне и заглаждане




Цената на четката варира между 60-70 лв понякога и по-малко, ако я откриете на промоция.

Уреда е много лесен за използване. Бутоните са стратегически поставени за максимално лесна употреба. Има и опция за струя студен въздух, която аз използвам накрая на фиксиране на кичура.




Честно казано съм много приятно изненадана. За цената си мисля, че четката се справя повече от отлично. Прическата се задържа безпроблемно няколко дни.

Притежавала съм какви ли не по-скъпи уреди, които не са се справяли така добре. Разбира се е от голямо значение какви продукти използвате докато сушите/оформяте косата си. Предстои да публикувам и статия с моите любимци.


Ще се радвам да ми споделите в коментар кой е вашият любим уред за коса, а също така използвали ли сте уредите на Remington...
До скоро :)

Линк към продукта: https://www.remington.bg/seshoari/chetka-za-sushene-i-stilizirane-remington-as5901-coconut-smooth