Здравейте! Преди доста време екипа на Sebamed Bulgaria ми изпрати като PR пратка три продукта за тест. Пратката беше съобразена с моя тип кожа, така че изброените по долу продукти са подходящи за суха към нормална кожа, но бранда предлага разнообразие за всеки тип кожа. След като ги използвах ежедневно през този период съм готова да споделя цялостни впечатления. 
До този момент не бях тествала продуктите на марката, но винаги са представлявали интерес за мен.
Първият продукт за който ще ви споделя е хидратиращият флуид с SPF20

Има "млечна" текстура. Носи много приятно усещане на кожата когато го нанасяте. Една идея по-тежък е от серум. Активни съставки са Q10 и хиалуронова киселина. Чудесно пасна на моята кожа. Важно е да използвате малко количество и да не прекалявате, защото в този случай попива доста трудно. След като свикнете обаче, продукта попива много лесно и бързо. Забелязах, че прави кожата на лицето доста озарена и привидно гладка.
Дневният крем от същата серия се превърна в един от фаворитите ми. Сутрин нямам много време затова винаги търся продукти в които да съм сигурна, че ще взаимодейтсват добре помежду си и няма да оставят неприятно усещане върху лицето ми. Този крем чудесно се сработва с други продукти. При мен има ефект на основа и видимо прикрива порите. Неговите активни съставки са Vitamin E и Q10, което е повече от чудесно. Също така има SPF20, което винаги е от полза.




Измивният гел беше голяма изненада за мен. За моя тип кожа е много трудно да намеря подходящ продукт понеже повечето или я пресушават прекалено много или не я почистват добре. Искрено обожавам продукта на Sebamed. На допир кожата е копринено мека след почистване. Гела е много икономичен - със съвсем малко количество може да почистите цялото лице. Разпенва се бързо и се отмива лесно. Има много приятен аромат.




Цялостните ми впечатления за бранда са повече от добри. Всички продукти ще продължа да използвам с удовлствие. Измивният гел вече е основна част от рутината ми и планирам да се запася с още няколко опаковки. Всички продукти са клинично тествани и създадени pH 5.5, което е еквивалентно на pH-то на здравата кожа на лицето. 
Вие използвали ли сте продуктите на бранда и ако да с какви впечатления останахте?
Полезни линкове:
Онлайн магазин на Sebamed - https://www.sebamed.bg/product-tag/anti-pollution/
Instagram страница на Sebamed Bulgaria - https://www.instagram.com/sebamedbulgaria/?hl=bg
Моят Instagram профил - https://www.instagram.com/foxdiary.bg/?hl=bg