Здравейте прекрасни хора!
Преди време екипа на Titta Silky Skills ми изпрати част от своите продукти за тест и днес съм готова да ви споделя впечатленията си за тях.


За бранда:
Създателката на бранда Татяна Слепцова – Тита има дългогодишен опит като професионален филмов гримьор. Ежедневният стрес, атмосферните влияния, прахта и тежкият грим, както и множеството други дразнители, изискват отлична хигиена и защита за кожата.
Желанието на Тита да предпази кожата си и да ѝ предостави най-добрата грижа я подтиква да създаде Titta Silky Skills.

Продуктите са създадени в България без химикали, синтетични и петролни деривати, съставен от сертифицирани органични масла и органични екстракти.




Тоник за лице Stealing Beauty Facetonic
Тоника се превърна в един от любимите ми продукти на марката. Има много приятна водниста текстура. Част от активните му съставки са хиалуронова и коджиева киселина. Коджиевата киселина се бори с тъмните петна по кожата и спомага за изравняването на тена. Хиалуроновата киселина, която всички познаваме действа като овлажнител и повишава еластичността на кожата. Тази комбинация оставя кожата много свежа, сияйна и приятна на допир. Абсорбира се много бързо и се комбинира отлично с други продукти.




Серум за лице Moonlight
Сеумът е съставен от 11 вида масла, които спомагат регенерацията на кожата. Сред тях са масло от арган, кайсия, черен кимион, баобаб, витамин Е и др. Бях малко скептична към него първоначално понеже има леко мазна текстура. Имам неприятен опит с подобни продукти в миналото. Макар кожата ми е да доста суха се повечето от тях се абсорбират трудно и почти никога не попиват напълно, но не и този. Попива напълно след няколко минути и чудесно се комбинира с тонера за лице, който спомага по-бързото му усвояване в кожата.




Масло за почистване на грим Stealing Beauty
Това масло се превърна в мой фаворит. Разтваря грима много лесно. Справя се отлично дори с водоустойчив и по-тежък грим. Измива се безпроблемно без да дразни очите или да оставя мазен и неприятен филм. Просто слагам няколко капчици на ръцете ми, разтривам грима и готово! Опаковката е много удобна за целта на продукта. След измиване на продукта кожата се усеща много мека и освежена за разлика от повечето продукти за премахване на грим, които я пресушават.


Балсам за устни
Балсамчето за устни беше изненада за мен. Хидратира устните без да оставя мазен и лепнещ филм. Има матиращ ефект, което просто прекрасно особено за предстоящото ветровито време. Съдържа екстракти от Камелия, Пчелен восък, Облепиха, Витамин Е и др.




Цялостните ми впечатления за бранда и продуктите са повече от прекрасни. Много се радвам когато имам възможност да ви представя качествени продукти произведени в България.

Оставям линк към всички продукти описани по горе както и социалните мрежи на Titta Silky Skills. 

Ще се радвам да прочета вашето мнение за продуктите и дали сте били техен клиент. Желая ви прекрасен ден!


Официален сайт на марката: https://www.tittasilkyskills.com/


Разгледай продуктите:








Instagram: https://www.instagram.com/tittasilkyskills/?hl=bg