Здравей! Благодаря ти, че си тук! 
Ако не ме познаваш.... Аз съм Крис! Обичам да творя, създавам и помагам. В този блог ще откриеш различни статии, с които ще се опитам да ти помогна да се почувстваш по-добре, да подредиш мислите си и да създадеш по-здрави връзки с хората около теб.
Провокирана от заобикалящия ме свят създадох поредицата "Настройка Щастие", в която ще откриеш съвети и полезна информация свързана с организацията на мислите и ежедневието ти. Желая ти приятно четене!
Днес ще си говорим за щастието. И да... Знам колко относително е то за всеки човек, но ще ти споделя "настройките", които промениха живота ми и начина ми на мислене. Надявам се тази статия да ти е полезна ????
Ако се чувстваш някак притиснат/а, сякаш способността ти да създадеш каквото и да било се е изпарила... Това не е случайно! За всичко има причина и днес ще ти помогна да я откриеш. Ето кои са петте неща, които ако изпълниш ти гарантирам, че ще се почувстваш презареден/а.
1. Подреди ежедневието си.
Вероятно мислиш, че разхвърлената ти стая няма нищо общо с лошото ти настроение, но това не е така. Организацията на дома и времето ти ще са нещото, което ще ти помогне да организираш и мислите си. 
Започни да планираш! Не е нужно да използваш планер, може да е и обикновена тетрадка, но записвай всичко, което знаеш че предстои и имаш за вършене. Всеки път когато не планирам деня си предварително, той е пълен провал.
Разчисти ВСИЧКО ненужно! Излишните вещи у дома, онези дрехи, които само гледаш и си мислиш, че някога във времето ще облечеш, разчисти работното си място и дори телефона си от ненужни приложения, снимки и видеоклипове. Повярвай ми ще се почувстваш много по-добре. Всички тези излишни неща ни задушават и притискат, карат ни да се чувстваме малки и незначителни. Свободното пространство е нещото, което дава не просто свобода на действията, но и на ума.
2. Започни да обичаш себе си
Знам колко е трудно да се обичаш въпреки недостатъците си... Аз самата съм перфекционист и ме вбесява факта, че не винаги мога да усъвършенствам всичко до край. Но любовта към себе си е едно от първите неща за които трябва да се погрижиш. Всеки има недостатъци, и всеки от нас прави грешки... И това е напълно нормално и естествено. Не се обвинявай и не се наказвай за провалите. Всичко е наред, за всичко си има причина и съвсем скоро ще я откриеш. 
Започни да се обичаш и спри да прененбрегваш характера си. Не пренебрегвай мнението си просто защото много други хора не мислят като теб. Приеми се и започни да гледаш на недостатъците като на неща, които те правят различен и "ярък".
3. "Защо се случва винаги на мен?"
Спри да си задаваш този въпрос!!! Не се случва само на теб. Приеми, че живота е истинско приключение. Различни неща се случват на различни хора в различни моменти. Намери начин да се справяш с трудностите и да ги приемаш като нови предизивикателства. 
4. Не чакай подходящия момент
Подходящия момент никога няма да дойде... Винаги ще има дори нищожен фактор, който ще пречи на действията ти. Ако искаш нещо просто го направи. Ако искаш да промениш живота си всеки момент е подходящ.
5. Превърни мечтите си в цели.
Прекрасно е да имаш мечти... Но ако липсва действие те ще останат просто мечти. Всичко е възможно стига да започнеш да действаш. Когато превърнеш мечтите си в цели и започнеш да действаш по тях, те се сбъдват. Недей просто да мечтаеш... ДЕЙСТВАЙ!
Дай си време. Настрой се към щастието и ще започнеш да го откриваш дори в най-малките неща ❤
В следващите пет статии ще разгледаме всяка една от тези точки подробно. Желая ти успех!